Vang tijdelijk grote bezoekersaantallen voor uw website eenvoudig op en zorg voor extra verkooppieken met de digitale marketing oplossingen uit de cloud van Macaw.


Hoe kan de cloud u helpen?

Veel bedrijven hebben jaarlijks enkele grote pieken in bezoekersaantallen op hun websites. Tijdens de ‘dwaze dagen’ komen er bijvoorbeeld in korte tijd enorm veel mensen naar de website van de Bijenkorf. V&D heeft eenzelfde piekbelasting tijdens haar ‘schoolcampus’, net als zorgverzekeraars tijdens de overstapperiode voor zorgverzekeringen. Er zijn ook kleinere piekbelastingen, bijvoorbeeld na een nieuwsbrief met aanbiedingen.

Om die pieken op te kunnen vangen is veel ICT-capaciteit nodig. Maar de rest van de tijd wordt die capaciteit nauwelijks gebruikt. Het is natuurlijk zonde van het geld om het gehele jaar lang de servers te laten draaien voor een paar momenten van piekbelasting.

Dankzij cloud computing is het nu mogelijk om actiesites eenvoudig aan- en uit te zetten en websites tijdelijk te voorzien van extra capaciteit. Alleen tijdens de piekmomenten zijn er dan extra kosten, juist in de periode dat er een hogere omzet wordt behaald.


Een voorbeeld van High Performance Web: Macaw Safe Site voor veilgheidsregio's

De oplossing van Macaw

Als u een actiewebsite nodig heeft voor een bepaalde periode of grote pieken in bezoekersaantallen op uw website moet kunnen opvangen, heeft Macaw verschillende digitale marketingoplossingen voor u, gebouwd op het cloud-platform Windows Azure. Hiermee kunt u snel, flexibel en voordelig nieuwe marketingmogelijkheden benutten.

Eén van die nieuwe marketingmogelijkheden is een veilingsite (Cloud Auction). Een efficiënte manier om overtollige of incourante voorraad om te zetten in extra inkomsten, een buzz te creëren rond uw merk, en klanten via cross- en upsell allerlei extra producten te verkopen.

Voor meer informatie of een gratis proefomgeving vult u onderstaand formulier in.*

* Uw informatie is veilig bij Macaw.
Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Wat levert de cloud auction u op?

  • Snel op te zetten veilingsite
  • Geen zorgen om infrastructuur, beveiliging en beheer
  • Geschikt voor de allergrootste piekbelasting
  • Zet de veilingsite aan en uit wanneer u wilt
  • Minimale investering vooraf
  • U betaalt per getoond product

De Cloud Auction wordt u aangeboden vanaf € 2,- exclusief BTW per productcredit.

Wilt u meer informatie over deze oplossing of gebruik maken van de demo-omgeving? Vul dan het formulier in op deze pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.