Ontdek de cloud in de Cloud On Your Terms Workshop: de feiten, de mythes, de mogelijkheden en de concrete kansen voor uw organisatie.


Verkenning en verdieping

Of uw organisatie nu een overzicht van cloud computing wil of al klaar is om de eerste stap te zetten – Macaw biedt met de Cloud On Your Terms Workshops een manier om in een kort tijdsbestek zowel de mogelijkheden te verkennen als de keuze te maken voor concrete vervolgstappen.

Met de Cloud On Your Terms Workshop geven we een workshop-op-maat voor uw organisatie. We bespreken de algemene karakteristieken van de cloud met u en de specifieke kansen voor uw organisatie. De workshop duurt 1 tot maximaal 3 dagen en is geschikt voor zowel IT-beslissers als zakelijke beslissers zodat we zowel de zakelijke als technische requirements integraal met u kunnen doornemen.

De cloud, feiten en fabels

Tijdens de Cloud On Your Terms Workshop krijgt u eerst een breed overzicht van de cloud computing. Wat is de cloud, welke producten zijn er, van welke leveranciers, en waarom is de cloud zo actueel voor bijna elke organisatie?

Vervolgens gaan we een laag dieper: Wat zijn de principes van de cloud? We geven u de feiten. Want rondom cloud computing zijn veel onduidelijkheden en onjuistheden die het voor u lastig maken de juiste beslissingen te nemen. De hete hangijzers van security en privacy, bijvoorbeeld. Door te kiezen voor de cloud kiest u in op een bepaalde aanpak, en het is belangrijk ook goed te begrijpen wat dit betekent.

Dan maken we de stap naar uw organisatie: Wat kan de cloud bijvoorbeeld betekenen voor de digitale werkplekken van uw gebruikers, of voor het beheer van die werkplekken, en welke oplossingen komen door de lage, voorspelbare kosten van de cloud binnen bereik?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak vult u onderstaand formulier in.*

* Uw informatie is veilig bij Macaw.
Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Advies en uitvoering Macaw

U krijgt van ons een duidelijk rapport met aanbevelingen specifiek voor uw organisatie. Door onze ruime ervaring met Microsoft technologie en grote kennis van Microsoft cloud-oplossingen kunnen we u goed advies geven over hoe cloud past binnen uw organisatie. Altijd op úw voorwaarden en stap-voor-stap, zodat u eerst kunt ervaren hoe alles werkt voordat u verder gaat.

De Cloud On Your Terms Workshop is opgedeeld in een aantal vaste en optionele modules. De vaste module bestaat uit drie onderdelen. Cloud Briefing, Cloud Principles en Security & Privacy. Tijdens de optionele modules wordt onder andere antwoord gegeven op de volgende vragen: Wat kan het? Voldoet het aan mijn eisen? Wat kost het? Hoe migreer ik? Hoe beheer ik? Voor de vaste module betaalt u € 995,- exclusief BTW. Optionele modules zijn er vanaf € 250,- exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over de workshop? Vul dan het formulier in op deze pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.