Geef de mensen in uw organisatie de mogelijkheid om altijd en overal te werken en laat hun werkplekken efficiënt op afstand beheren en beveiligen door Macaw.


Hoe kan de cloud u helpen?

Medewerkers zijn steeds mobieler. Ze werken thuis, op kantoor, bij klanten, onderweg. En het liefst op de pc’s, laptops, tablets en smartphones waarmee ze gewend zijn om te werken. Organisaties moeten daarom tegenwoordig in staat zijn hun werkplekken op afstand te beheren en om snel werkplekken in te richten en problemen op te lossen, want medewerkers kunnen geen moment meer zonder hun werkplek.


Windows Intune geeft beheerders via een centrale web interface de controle over de verschillende werkplekken


De oplossing van Macaw

Onder de naam Cloud Control biedt Macaw verschillende monitoring- en supportoplossingen. Eén daarvan is het beheren van werkplekken vanuit de cloud, zodat uw medewerkers altijd snel en efficiënt kunnen beschikken over een moderne werkplek.

Met de oplossing werkplekbeheer uit de cloud beheert en monitort Macaw op afstand de werkplekken van uw organisatie. De kans op storingen is minimaal en als ze er zijn, kunnen we ze meteen op afstand oplossen. Voor een vast bedrag per werkplek per maand beschikken uw mensen over de beste werkplek en heeft u geen beheerzorgen meer.

Voor meer informatie of een gratis proefomgeving vult u onderstaand formulier in.*

* Uw informatie is veilig bij Macaw.
Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Wat levert werkplekbeheer uit de cloud u op?

  • Geen grote investeringen: vast bedrag per werkplek per maand
  • Flexibel op- en afschalen: u betaalt alleen voor wat u gebruikt
  • Uitgebreide rapportages die inzicht geeft in de status van uw werkplekken
  • Beheer op afstand: devices hoeven niet fysiek aanwezig te zijn
  • Werkplek beschikbaar op verschillende devices
  • Voordelige en voorspelbare kosten

Werkplekbeheer uit de cloud wordt u aangeboden vanaf € 35,- exclusief BTW per werkplek.

Wilt u meer informatie over deze oplossing of gebruik maken van de gratis proefomgeving van 30 dagen? Vul dan het formulier in op deze pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.